rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Thursday, December 31, 2009

Kad dari NUR

GlitterFly.com - Customize and Share your images

Selamat Datang 2010 n HPY BDY 2 ME

Selamat tahun baru 2010 semua, selamat tinggal 2009 yg banyak merakam memori suka duka buat kita semua. Pasti semua dah sedia ngan azam baru dan bg Su yg wajib ada mestilah diari baru. Biasalah tiap2 tahun itu hadiah wajib HB (Hubby) bagi, coz bdy Su 1 Januari. Tambah lagi setahun umur, moga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, jodoh berkekalan dan semua yg elok2lah Aminnnn!!!!!
Hari ni jugak 31 Dis 2010, pendaftaran tahun 1, SK Nitar 1. So pagi tadi Su gi sekoalah lah bawak Izz Thaqif mendaftar, tahun ni cuma 28 orang je pelajarnya, sikit kan kalau dibanding kat bandar tu. Biasalah kat Felda bila makin lama makin kurang pelajarnya.


Fridge magnet ni saje nak interfrem, pemberian Siti Soleha yg ke Australia baru2 ni. Dah jadi hobi barulah pulak nak collect benda ni.... ada yg nak bagi lagi ke hehehe
,

Muhammad Izz Thaqif--pendaftaran Tahun 1, 2010

Monday, December 28, 2009

Balik kampung di Sri Medan

Salam siaran semua.... semalam Su balik kampung di Sri Medan, majlis perkahwinan sepupu Su, Hisham. Sepatutnya kami kesana hari Sabtu, jadi bolehlah rewang2, tapi disebabkan anakku Rafie balik dari KL hari Sabtu malam kerana kehabisan tiket terpaksalah kami gerak pagi Ahad. Tak dapatlah Su nak jalan2 di Medan. Petang tu hujan memanjang so balik teruslah. Layan jelah pics kt bwh ni yeee.... Buat Hisham n Nuraisyah, selamat pengantin baru moga kekal ke akhir hayat.

Bersama pakcik ku Wak Nordin n Wak Nab. Tudung purple tu bondaku tersayang.
Izz Thaqif n satu2nya anak sedaraku Mira




Happy nya sepupuku Hisham ngan wife dia ni kannn


abang sepupuku dr Pekan, Razali ngan hsbn ku


Izz Thaqif dan atuknya



Saturday, December 26, 2009

Terima kasih Nur..


Terima kasih banyak NUR.... moga bahagia selalu dan diberkhatiNYA....Aminnnn.

Monday, December 21, 2009

Jalan2 part 2

Salam ketemuuu.... ni n3 pics jalan2 lagi. Hari ni dah mulakan projek memotong n menjahit baju sekolah pulak... tinggal 2 minggu nak sekolah, nanti ada yg tak siap lak... pening gak nak buat, awal cuti aritu dok relex memanjang. Oklahhh nak sambung menjahitttt...... byeeeeee!






Inilah kijeee bila berjalan kan.... makan, makan dan makan kihkihkih.... tambah tebal badan... poket yg nipis huhuhu





Friday, December 18, 2009

Jalan2 d JB

Selamat menyambut maal hijrah semua... baru nak n3 pisc kami bermandi manda.... biasalah anak2 bila cuti sekolah mesti nak terjun kolam.... kali ni kami ke JB je, plan asal nak ke Kuantan coz kami dapat pekej cuti dari proton, tapi aritu sibuk2 banjir tunda tahun depan jelah... so cari punya cari hotel yg ada pool ini yg kami jumpa budget bebbb.... nak naik sekolah ni banyak menda nak dibeli hehehe.... Tmekasih banyak gak kat anak sedara ku Hatta n Eiba, diorang nilah informer kami... coz tempat ni (Cactus Inn) dekat ngan umah mereka.

Malam tu kami kumpul ramai2, Eiba n Hatta dtg berdua je anak2 mereka kat kampung, tengah mood honeymoon katanya kehkehkeh. Sepupu Su, Watie n Azhar ngan anak kembarnya pun dtg. Masa kuar makan ramai2 Azhar ni yg sponsornya.... mekasih manyak2. Tak ketinggalan gak Apon, Aida ngan anak2 pun ada meriah sungguh.... Kalau buat family day lagi tahun depan best gak, dapat kumpul sedara mara, moga2 lebih ramai dari tengah tahun aritu.....

Kat bawah ni layanlah pisc kami jalan2 lagi kat Danga Bay, Izz Thaqif punya request nak main2 kat fun fair. Rafie lak nak menembak..... hehehe pakai kamera bukan pistol ek jangan silap.....
Pastu kami gi Pasir Gudang umah Eiba.... makan sate lagi.... mekasihhh..... siap bekalkan bawa balik hotel. Tqvm semua meraikan kami sekeluarga..... Datanglah Mersing pulak yaaa! First pics ni tuk Hatta n Eiba....... happy selaluuuu muuuaaahhhh!























LinkWithin

Related Posts with Thumbnails