rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Friday, November 23, 2012

Order

 Order cuti sekolah... alhamdulillah.. 






Order

 Alhamdulillah... antara order minggu lepas... 



















Saturday, November 10, 2012

Order

 Red velvet cipcake tema angry bird n ada buah.. order dari Hidayah SK Sri Mersing

 Rainbow cake... yg punya cerita tersendiri...
 tiramisu cake repeat order kesekian kalinya oleh Cg Zahabiah, tqvm
 muffin coklat+coklat ganache order by Hidayah juga tqvm..

 semua ni termasuk donat pedas n crteam puff yg tak sempat nak snap pic order dari Amy yg dok di KL.  terima kasih Amy Fauziah yg sudi dtg n amik sendiri order kat rumah akak masa on the way nak balik ke Mersing semalam...




Wednesday, November 7, 2012

Terima kasih warga SK Nitar 1...



Alhamdulillah dan terima kasih kepada cikgu2 n adik2 SK Nitar 1, yg sudi mengorder kek ngan akak sepanjang 2 minggu ni yea.. maklum nak cuti akhir tahun macam2 jamuan ada kan...terima kasih banyak...
tiramisu cake n bueberry sponge cake juga muffin coklat + coklat ganache order by Cg Normah n pelajar tahun 6, tqvm...



 donattt... donat coklat n donat pedas, wat untuk makan2 je ni...

 sponge cake order by Cg Normah juga, tqvm..



Monday, November 5, 2012

Order

 Order lagi... tiramisu cake order dari anak murid En Suami..
 FCC order dari Cg Mira, tqvm..
 muffin coklat cip dan cream puff order dari Cg Kiah, tqvm..

 blueberry sponge cake order dari anak murid En Suami, pelajar tahun 5, tqvm...
 tiramisu cake order dari Azzah Nora, tqvm dik...
 FCC order dari Suhaida tqvm..
 FCC order dari Cg Gee untuk Cg Fadhil sempena birthday nya, tqvm..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails