rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Monday, July 14, 2014

Biskut raya lagi...

Salam ramadhan ke 17 harini... antara cookies yg disiapkan harini adalah tat gulung.. kerja yg agak cerewet dan banyak part..alhamdulillah semua membantu.. 



Friday, July 11, 2014

The KakSu Cookies...

Assalammualaikum dan selamat menjalani ibadah puasa.. jom tengok antara cookies yg sempat akak snap.. tahun ni amik order tak banyak sebab anak dara kecik ni dh jadi pembantu yg agak membataskan kerja2 kt dapur... Izz Zara Damia dh setahun empat bulan, makin lasak n tk reti dok diam, nk kena perhati selalu...




Sunday, June 29, 2014

Selamat Berpuasa

Salam Ramadhan Al-Mubarak.. harini 30/6/2014 hari ke2 umat islam berpuasa, semoga kita semua diberi kesihatan dan kekuatan tuk menjalani ibadah siang dan malam...


Kek Barbie Doll

                   Kek ni buat minggu lepas yea... jom layan pic.. baru belajar2 amik order kek ni, byk lg kena baiki dan dipelajari... terima kasih Intan yg sudi mengorder ngan akak...


Monday, June 23, 2014

Kek pengantin Iqa & Din

Kek pengantin... Iqa & Din Dewan Nitar 2.


Saturday, June 21, 2014

Jumpa lagi....

Alhamdulillah jumpa semula pasword hehe... InsyaAllah akan update pelan2 kayuh...

Sunday, August 18, 2013

Izz Zara Damia

Assalammualaikum... selamat bertemu kembali, terlalu lama membiarkan blog ni kosong bersawang tak dijengah... rasanya nak memulakan xtvt berblog semula insyaAllah...
Alhamdulillah dah 12 Syawal, masih boleh nk ucap selamat hari raya maaf zahir batin wat semua yg kenal n sudi singgah ke blog akak ni, jemputlah singgah ke rumah yea..
First entry ni nak kenalkan puteri bongsu yg dh berusia 5bln, Izz Zara Damia binti Mustafa Kamal diberi nama. Inilah kesibukan akak sekarang... nk mengulit sikecik ni je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails