rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, December 16, 2012

Order


 Alhamdulillah rezeki dari Nya, masih ada order yg dapat akak buat walau makin memboyot hehe... Ok kat atas tu tiramisu cake order dari Zura from Kem Iskandar, tqvm dik... bawah ni pulak cream puff dan donat frozen order dari Fatin, tqvm dik.
 Kek coklat kukus order dari Kak Faridah, tqvm
Cream puff 5 set order dari Wawa, tqvm dik selalu mengorder puf ni..
 tiramisu cake repeat order dari Azzah Nora, tqvm
 Semua ni order dari Siti tokey Gorek Bay, tqvm
 Blueberry sponge cake 2kg order by Siti Gorek Bay

 Kek coklat moist 2 buku, 2kg tiap satu, tqvm Siti Gorek Bay
 FCC 2kg tqvm Siti Gorek Bay

Friday, November 23, 2012

Order

 Order cuti sekolah... alhamdulillah.. 






Order

 Alhamdulillah... antara order minggu lepas... 



















Saturday, November 10, 2012

Order

 Red velvet cipcake tema angry bird n ada buah.. order dari Hidayah SK Sri Mersing

 Rainbow cake... yg punya cerita tersendiri...
 tiramisu cake repeat order kesekian kalinya oleh Cg Zahabiah, tqvm
 muffin coklat+coklat ganache order by Hidayah juga tqvm..

 semua ni termasuk donat pedas n crteam puff yg tak sempat nak snap pic order dari Amy yg dok di KL.  terima kasih Amy Fauziah yg sudi dtg n amik sendiri order kat rumah akak masa on the way nak balik ke Mersing semalam...




Wednesday, November 7, 2012

Terima kasih warga SK Nitar 1...



Alhamdulillah dan terima kasih kepada cikgu2 n adik2 SK Nitar 1, yg sudi mengorder kek ngan akak sepanjang 2 minggu ni yea.. maklum nak cuti akhir tahun macam2 jamuan ada kan...terima kasih banyak...
tiramisu cake n bueberry sponge cake juga muffin coklat + coklat ganache order by Cg Normah n pelajar tahun 6, tqvm...



 donattt... donat coklat n donat pedas, wat untuk makan2 je ni...

 sponge cake order by Cg Normah juga, tqvm..



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails