rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, December 16, 2012

Order


 Alhamdulillah rezeki dari Nya, masih ada order yg dapat akak buat walau makin memboyot hehe... Ok kat atas tu tiramisu cake order dari Zura from Kem Iskandar, tqvm dik... bawah ni pulak cream puff dan donat frozen order dari Fatin, tqvm dik.
 Kek coklat kukus order dari Kak Faridah, tqvm
Cream puff 5 set order dari Wawa, tqvm dik selalu mengorder puf ni..
 tiramisu cake repeat order dari Azzah Nora, tqvm
 Semua ni order dari Siti tokey Gorek Bay, tqvm
 Blueberry sponge cake 2kg order by Siti Gorek Bay

 Kek coklat moist 2 buku, 2kg tiap satu, tqvm Siti Gorek Bay
 FCC 2kg tqvm Siti Gorek Bay

5 comments:

  1. selamat buka kedai baru,sedap kek marble cheese brownies siang tadi..dpt gak merasa sekeping
    Terimakasih krn sudi jemput akak dan suami

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. salam kak su...
    waa... kak su tengah menunggu hari ye? moga semuanya dipermudahkan ye kak...

    alhamdulillah byk order tu... mudah2an bertambah2 rezeki akak lepas ni... deko kek akak pun makin kemas tu..

    ReplyDelete
  4. Hello friends,
    Good news,This one place to shop for members provides value and convenience. JOIN TODAY to enjoy membership status.
    Please visit this site http://www.comprewards.com/
    & like this page https://www.facebook.com/comprewards
    Thank you.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails