rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Friday, July 29, 2011

Selamat menyambut bulan ramadhan...sampai jumpa lagi!!!

Oreo cheese cake

Assalammualaikum dan selamat menyambut ketibaan ramadhan almubarak... semoga kita sentiasa diberi kesihatan yang baik agar dapat melaksanakan ibadah2 dibulan keberkatan ini insyaAllah...
Sebelum masuk bulan puasa ni jom tengok menu2 menghabiskan stok kat dalam ais box... senang citer nak perabih stok cheese.
Oklah sampai jumpa lagi lepas hari raya nanti yea... bulan puasa ni akak tak dapat nak berblogging....terima kasihlah pada yang sudi singgah dan terima kasih kepada kengkawan n cikgu2 yang order cookies dari akak, moga akak dapat siapkan order u all semua insyaAllah... Akhir sekali selamat berpuasa dan selamat menyambut aidilfitri...maaf zahir batin dari Kak Su.


Kek lapis kukus cream cheese.... eemmm memang sedappp...
Span kek + wipp cream + keju parut... memang cepat tambah meter kat penimbang ni...

Karipap pusar dan apam polkadot order by Fadura dan kakaknya, tq...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails