rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, December 14, 2011

Order lagi...

 Assalammualaikum dan salam sejahtera untuk semua yg sudi menjengah blog akak ni... minggu lepas seminggu tak masuk dapur, jalan2 n makan je. Lepas bercuti kenalah kerja semula kan... so inilah kerjanya hehe... apam polkadot, blueberry cheese tart dan red velvet cake order dari Syida di Endau tuk bierthday anaknya yg ke 3 tahun, harap berpuas hati yea Syida... terima kasih dari akak..
Terima kasih banyak jugak kepda yg sentiasa support karipap pusar frozen akak terutama En Zulkifli, Cik Mis, Cik Ani, Zila, Nora, Samsiah MRSM dan ramai lagi maaf yg tak tertulis namanya kat sini...
 bluberry cheese tart
 apam polkadot tuk makan sendiri.. Mira dan Izz Thaqif lah yg paling suka ni... ada 3 perisa coklat, jem strawbery dan peanut butter... coklat yg jadi pilihan bebudak ni...
 Order dari Syida, tq dik...
 Red velvet cake +cream cheese
Blueberry cheese tart 100 pcs
Kek coklat order dari Deena dan Mira, Tq dik pasnih calling2 akak lagi yea hehe..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails