rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Monday, December 5, 2011

Red Velvet Cake & Apam polkadot

 Assalammualaikum dan salam sejahtera, N3 tertunggak ni... haritu ada tetamu jauh bertandang dan teringin nak merasa red velvet cake, tetamu dari Labuan tu... hehe tetapi parents nya dok sini, sape lagi kalau bukan Nurul n famlynya... Kek kat atas tu lah yg akak buatkan untuknya harap berpuas hati...
 Ni pulak red velvet order dari kawan2 adikku Syaffie..
 Ni dia tetamu jauh ku...Nurul dan anak daranya yg cute sangat...
 Ni mestilah Mirra anak sedaraku yg memang suka makan kek...

 Apam polkadot mix... permintaan Suharni dari Tanjung Resang, tq dik order dari akak harap berpuas hati..

 Baru belajar2 melukis atas apam... masih banyak kena baiki hehe...






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails