rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Saturday, March 17, 2012

Kenangan di KAMi 2012-Karnival Anak Mersing

 Assalammualaikum dan selamat berjumpa lagiiii... lamanya tak menghupdate blog...maklum bz lah kekonon hehe... xtly awal cuti sekolah haritu (Sabtu & Ahad 10&11Mac 2012) buat pertama kalinya akak join karnival dan dapat booth sendiri... terima kasih bebanyak kepada Anak Mersing(FB) terutama saudara Kamal Mohd dan Suzliana yg bg peluang dan ruang tuk akak join karnival ni... seminggu jugaklah buat preparation.... coz disamping nak buat jualan di booth dapat juga order untuk jamuan malam tu.. antara yg di order karipap 500biji, red velvet cake 6kg dan kuih tepung talam, tapi kuih ni akak order ngan member. Alhamdulillah kejap je kek tu habis...sampai tuannya sendiri pun tak merasa hahaha... jom layan pics yg pasti menjadi kenangan terindah akak...penat jangan cakaplah...tapi puas hati..
 bersama famly yg sanggup datang dari KL...


Anak buah- Nadia sedang melukis atas cookies..


 my promoter hehe Nadia& Nini
 my regular costumer Shida from Endau..
 bersama Suzliana dan Norisah
 my boy..Akmal Rafie..
My laling... di booth Nahamfoto dimana anak bujang akak Akmal Rafie bernaung...
 bersama Kahariah yg balik dari Kuantan untuk join karnival ni...
 terpesona dgn kek2 batunya hehe...sempat gak sambar sebijik...

 Inilah yg akak sediakan tuk jamuan malam tu..

 preparation b4 jamuan bermula...

 YB Datuk Dr Abdul Latiff Ahmad sempat memotong kek di booth akak pada malam Sabtu...terima kasih YB...


 En Kamal Mohd orang kuat Anak Mersing..
 Kak Azura tokey Score A
 Antara produk yg akak letak di booth...alhamdulillah sold out..



 hadiah dari Kahariah... tq
 En Suami bersama Dato' Jaffar Lamri dan En Jalil 


 Bersama Budiman&Zulfikar bersama anak daranya Balkis yg dtg dari Melaka, tq sudi singgah booth kami...
YB Dato' Hj Zainal Abidin bin Osman juga singgah di booth akak sebelah petang Ahad.

2 comments:

  1. Terbaik lah kak su! booth NahamPhoto pun terpapar. Tq & good luck!

    ReplyDelete
  2. tq hariss singgah blog yg tak seberapa ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails