rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Tuesday, November 24, 2009

Kamera rosaklah pulakkk

Salam semua, kamera anak akak Rafie rosaklah pulak musim2 cuti ni terpaksalah dia tolak job amik gambo pengantin. Baru form 4 tapi minat ngan kamera so layan jelah asal tak lupa pelajaran oklah kannn. Beli kamera lak kat Batu Pahat Mall terpaksalah anto sana. Layan jelah pic kat bawah ni tilam dah panggil tido....hehehe penat seharian berjalan ari ni.... sok nak buat tempahan tuk raya haji lak.... zzzzzzzzzzz


Bujangku.... Rafie ngan harta kesayangannya

Part time job dia bila ujung minggu

Di Ayer Hitam, on the way ke Batu Pahat Mall

Inilah kedai camera tu....


Bila dah kat BP ni mestilah layan budak2. Lagipun murah
cikit kalau banding kat Mersing... layannnn


Kat Mersing mana ada Pizza Hut... Cuma ada sebuah KFC je.
bila jumpa pizza balon habisss!

Singgah ekspo industri asas tani di Projek Pertanian
Moden Ayer Hitam


Punyalah besar nangka ni kannn.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails