rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, May 16, 2012

16 MEI 2012- SELAMAT HARI GURU

 Assalammualaikum... 16 Mei datang lagi... selamat hari guru wat en suami ku Mustafa Kamal bin Ismail.. semoga tabah dan sabar melayan kerenah anak murid.. ok jom tgok kerja akak tuk hari guru kali ni... fancy cookies kat atas tu order dari kenalan semasa di KAMi haritu.. Mrs Sha yg cute meng'order' cookies ni 100 keping..tqvm Sha..
 Sesat pulak pic ni hehe ni kek hari ibu order dari KL... jauh tu.. tq Anis dan akak dah buat suprise pada ibunya hari Ahad lalu...
 fancy cookies siap berpacking, dan bawah ni mufin coklat yang belum bersolek...

Red velvet cupcake order dari Yati SMSSI Mersing..utk jualan hari guru.. tqvm Yati..


Marble cheese brownies En suami bawa ke sekolah... coz tahun ni jamuan hari guru masing2 kena bawa hidangan sendiri... tak kisah lauk pauk, kuih, minuman dsb.. sekolah masakkan nasi je... ok gak camtukan banyak lauk dapat dikumpul n dirasa bersama... akak memang tepu ngan kek n cupcake masa tu so selitkan jugaklah kek ni tuk en suami...kalau nak suruh masak lauk memang tak sempat huhu...
Fruit cocktail cake order tuk hari guru gak dari Kak Masrah, tq kak repeat order ni..
Red velvet yg dok bersusun dalam esbok...

acara packing tuk dihantar ke SMSSI..terima kasih wat bujang akak Akmal Rafie dan kawannya Afiq Rahman yg tolong hantar semua ni... mmg sesak jugaklah Viva comel si Rafie tu hehe...
mufin coklat +ganache.. dan bawah tu red velvet berkrim coklat..

FCC order dari ciku gak ni tapi Ustazah Zaharah guru besar sekolah agama... tqvm yea ustazah..
Alhamdulillah 16 Mei yang padat..dapat dilalui... moga Allah sentiasa mengurniakan kesihatan yg baik tuk akak mencari rezeki Aminnn... terima kasih semua yang meng'order'..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails