rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Saturday, May 26, 2012

Order

 Assalammualaikum dan selamat malam... selamat bercuti wat anak2 dan En Suami... alhamdulillah rezeki Allah dapat order lagi... dan agak mencabar gak order kali ni coz untuk majlis kawin ngan majlis pertunangan. Marble cheese brownies kat atas tu order dari Ustazah Halimah, tqvm yea kak...
 Cream puff ni pulak repeat order dari Kak Salina.. tqvm kak..
 Blueberry and strawberry cheese tart order dari Cik Misah jiran belakang rumahku tuk hantaran kahwin anaknya hari ni. juga dapat order dari rakan sekolah.. yg dah menjadi doktor sekarang iaitu Dr Suriati Hashim terima kasih sudi meng'order' yea...

 Ni diaaa red velvet cupcake tema pink n purple tuk majlis pertunangan order dari Zura Poly Mersing, tq dik... harap berpuas hati ngan cream puff yg di order jugak yea...

 Taraaa red velvet cake 2.5kg order dari pengantin sendiri iaitu Intan Syafiqah dari Seri Pantai tuk majlisnya esok 27/5/12. tq dik..

 dan ini pulak coklat cupcake tuk hantaran order dari Intan juga...tqvm dik
 Red velvet cupcake order dari Sham MRSM..tqvm dik..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails