rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, July 1, 2012

Frambozen Kenari

 Assalammualaikum dan kali ni jom tengok akak punya biskut frambozen kenari yang banyak ni... eemm memang banyak bagi akak yang baru belajar buat menda ni... terima kasih bebanyak wat Kak Alwiah yang mengorder 600pcs tuk majlis kawin anaknya... alhamdulillah semua dapat disiapkan dengan bantuan en suami dan anak2.. pembantu tegar akak tu... kami packing 2 keping biskut ni dlm kotak kecil tu... memang cute so sesiapa yg berminat nak wat doorgift leh call akak yea...
 Frambozen dah siap masuk kotak...





3 comments:

  1. campak kat saya dua keping, kak.. Alhamdulillah, rezeki orang Mersing ni..

    ReplyDelete
  2. sari... jaga2 akak nak campak ni hehe... ehh tak leh campak nanti hancur pulak cookies ni hehe... alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  3. salam kak. sy nak tanya harga frambozen kenari siap packaging macam kat atas ni braper per piece? saya ingat nak 700 pcs.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails