rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Thursday, July 19, 2012

Selamat menyambut Ramadhan


 Assalammualaikum dan selamat menyambut kedatangan bulan yg mulia Ramadhan Al mubarak... semoga diberi kesihatan yang baik untuk melaksanakan kewajipan... tapi minggu ni start my laling pastu anak daraku Nadia, dan arini akak sendiri selsema, demam n batuk... mmg agak risau gak tapi hanya doa yg mampu dipohon agar kami sekeluarga sihat dan dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna dan mendapat rahmat darimu jua Ya Allah... Sempena kedatangan ramadhan ni akak sekeluarga ingin memohon maaf diatas apa jua keterlanjuran kata atau salah silap yg sengaja atau tidak yea... dan kepada semua yg pernah berurus niaga ngan akak halalkan yg terlebih terkurang yea...
N3 hari ni last b4 puasa... bila puasa ni akak memang agak sibuk so rasanya nak stop sementara menghupdate blog... harap2 kalau ada kengkawan or costumer yg nak mengorder just msg or call akak -  019-7387452... Selamat berpuasa untuk semua, sampai berjumpa lagi insyaallah...

Red velvet cake n cream puff order by Cg Farhana MRSM Mersing tqvm...

 Marble shortbread cookies
 mmg banyak gak wat marble shortbread cookies ni tapi lupa sape yg order... apa2 pun jutaan terima kasih dari akak...

 Frambozen kenari dan marble shortbread cookies order by Kak Alawiah... tqvm kak, menyokong bisnes kecik2 kami ni... 



 Marble cheese brownies order by Hidayah SK Seri Mersing
 Cream puff order by Hidayah juga..
 marble cheese brownies order by Rafidah SMK Mersing...tqvm dik
 Marble cheese brownies dan tiramisu (tak sempat amik gabo hehe) order by Assma dr Mersing, tqvm..
 frambozen kenari dan marble shortbread cookies order by Sha, tqvm dik...

 Fruit cocktail cake tuk Blok 6A Nitar 1.
 FCC n tiramisu cake order by Ustaz Ruzlan SK Nitar 1, tqvm...

 biskut semperit pun ada... yg ni request dari Mira...


 FCC dan tiramisu cake order by Cg Zul Helmi SMK Nitar, tqvm..
 FCC order by tokey Teluk Gorek Chalet Cg Rohana, tqvm... 
 Biskut cip coklat order by Cg Sharipah SMK Nitar, tqvm... lagi 2 balang lum siap sorry lewat sikit yea cikgu... nway tqvm...

1 comment:

  1. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails