rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Thursday, March 17, 2011

Layan anak2 dengan MERONG


Assalammualaikum dan selamat petang.... cuti sekolah dah nak sampai ke penghujungnya... tapi cuti kali ni, Mr Hubby tak berapa sihat, ulang alik klinik je...mudah2an kesihatannya semakin baik, insyaAllah... Syukur jugak bujang Su, Rafi dah dapat lesen P so dialah yang drive ke sana sini walaupun baru je 2 minggu dapat lesen... Sekarang pun hubby masih kena berpantang banyak makanan tak leh dimakan coz gastriknya jenis kembung n angin, puncanya kalau u all nak tau coz makan pucuk ubi n ubi kayu, fuhhh... sedap lah pulak benda tu kan...
Disebabkan nak penuhi permintaan anak2 yang tak dapat bercuti kemana2, so ke Kluang Mall layan deaorang tengok movie Merong... tapi Izz Thaqif bukan faham sangat pun citer tu hehe... asal dapat masuk panggung gi makan2 n jalan2... ok je padanya...
Oklah sampai jumpa lagi...minggu ni dapur tak berasap tuan rumah bz...asyik kuar je hehe...







breakfast ngan roti nan n ayam tandori, roti tisu, mee goreng...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails