rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, June 22, 2011

Marble Butter Cake

Assalammualaikum dan selamat petang Rabu... Cuaca kat Mersing sekarang ni bila petang je angin dan hujan...sib baik hari ni tak berdentum langit tu, kalau tak memang tak dapatlah nak buka lappy ni kan...
Hari Sabtu lepas (18 Jun 2011) saya gi baking class di kedai kek baru di Mersing (Kikuya). Kosnya agak murah tu yg pegi kihkihkih, Mr. Lim yang ajar kami, seronok jugak n dapatlah tips nak buat kek lagi gebu...rupanya kena guna tepung n telur yg disejukkan dlm aisbox... tapi we all di ajar guna tepung syarikat dialah...BAKEL so semua tepung mix... tapi memang sedap, gebu n senang sangat.. Pagi tadi lepas menyiapkan tat gulung yg ditempah oleh Cg Fadillah, terus membakar butter cake mix ni... Jom tgok pics...

Projek tat gulung n butter cake pagi tadi...

Mr Lim tunjuk cara meghias kek...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails