rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, September 28, 2011

Kek Coklat Moist Upin & Ipin


Assalammualaikum dan jumpa lagi... hari ni terakhir syawal...moga diberi kesempatan untuk menemui ramadhan dan syawal tahun depan insyaAllah...
N3 hari ni kek coklat yang ditambah edible image... disebabkan ada yang request tu yang akak buat... harap Mira berpuas hati... tapi kek ni Izz Thaqif yang punya, biasalah budak sorang ni teringin jugak pic gambor Upin Ipin tu huhu... Kek Mira tak sempat amik gambor coz dah diambil awal...(lum siap dah tunggu hehe).
Jom layan pics yang sempat diamik, baru belajar guna edible image ni...kolot sikit akak ni kan hehe.. banyak lagi yg kena dipelajari...
Kalau ada yang berminat nak tepek gambor apa2 atas kek tu call lah awal sikit, leh akak carik kat kedai, janganlah last minit baru cakap memang tak dapat nak buatkan...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails