rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, September 21, 2011

Red Velvet Cake order dari Gang SK Nitar 1

Assalammualaikum dan bertemu lagi... Minggu ni asyik hujan je di Mersing, dan kebiasaannya di sebelah petang, memang sejuk... dan rasa nak berbungkus je ngan selimut hehe....
N3 hari ni projek semalam dan hari ni... 2 hari yang agak sibuk.... padahal hari2 sibuk kan, bagi orang pompuan cam kita ni...walau cuma surirumah tapi kerja memang tak pernah habis... alhamdulillah diberi kesihatan yang baik untuk membuat kerja2 rumah tu kan...
Cukuplah tu...entah apa2 lah akak ni merepek kan... jom layan pic kat bawah ni...order dari teman2 dan adik2 kat sekolah tu... terima kasih semua, kalau ada yang teringin mencuba, jangan malu jangan segan call je akak yea....
Resipi Red Velvet ni akan menyusul nanti yea...letih bebenor dan rasa tak sabor nak berbungkus dan melayan mata hehe....selamat malam, jumpa lagi esok...wassalam.

Red Velvet cake wif cream cheese order by Cg Saiful SM Nitar, terima kasih cikgu.....

Red Velvet cake wif cream cheese order by Cg Shima n gang Kelas Pendidikan Khas...tq semua Marble Cheese Brownies order by Cg Shima n the gang... Cg Rokiah, Cg Hidayah...Apple Pie juga order dari Cg Shima n the gang....tq semua, harap berpuas hati... Terima kasih tuk adik2 dan cikgu2 kat SK Nitar 1, yang sentiasa menyokong bisnes akak.. Puding roti ni pulak di order oleh seorang lagi adik akak yang cute di PPD Mersing, ramai kan adik akak ni hehe...maklumlah dah nak masuk 4series ni semua dok panggil akak je lah... Akak harap Lin berpuas hati ....

1 comment:

  1. Assallamualaikum kak Su.
    Bnyknya oder.. Semoga rezeki aak lebih melimpah ruah lagi hendaknya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails