rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Monday, February 6, 2012

Apam polkadot dan Angry Bird& The Gang


 Assalammualaikum dan salam maulidul rasul, ok n3 tertunggak ni, apam polkadot dan angry bird& the gang order dari Iza, tq dik. Dah terlanjur buat tu, akak buat lebih tuk dibawa ke Air Bemban, rumah kazen buat majlis aqiqah anak ke duanya, bernama Putra Adam Harizz, comel sangat baby ni...
Terima kasih juga kepada pelanggan2 yg selalu meng'order' karipap pusar dan popia ketam frozen... selalu bila ada yg dtg membeli lupa nak tanya nama, dan gambor karipap mesti tak snap nyer.. syukur alhamdulillah karipap frozen akak makin laris...sampai kekadang kehabisan stok, maaf sesangat kalau ada yg dtg karipap dah habis yea...

 Apam polkadot ni sekarang akak terima order tuk 70pcs sebekas RM18.00 so taklah banyak sangat sampai 100pcs macam selalu tu kan... kalau berminat calling2 k... tuk angry bird n the gang 70pcs RM22.00

yang ini mufin coklat kukus sebekas 34pcs RM14.00 
Order dari Ustaz Ruzlan, terima kasih yea...
ini pulak apam aiskrim soda 28pcs RM12.00
order dari jiran akak Cik Seni, terima kasih yea Cik..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails