rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Monday, February 13, 2012

Fruit Cocktail cake

 Assalammualaikum dan selamat malam, harini free so merajinkan diri mencuba kek yg dah lama masuk list, terima kasih wat adik kat Labuan Nurul Jaffar yang kongsi resepi dan idea membuat kek yang memang sedappp ni... tambah pulak bila tergigit buah-buahan yg masam manis tu, makan sejuk2, waallllaaa memang kejap je licin kami anak beranak hadap hehe...
 Nak buat pun senang kena ada kek span, whipping cream, fruit cocktail dan buah2 kesukaan lah...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails