rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, February 26, 2012

Terima kasih Mazni dan Anyzz...

 Assalammualaikum dan selamat berhujung minggu... hari ni mem'baking' lagi... xtly baking nya semalam hari ni mendeco jek.. terima kasih banyak wat Mazni yg dok kat Endau nun... sudi meng'order' kek ngan akak ni.. we all jumpa kat KFC tadi...harap2 berpuashati ngan kek dan cream puff akak tu yek...
Terima kasih gak wat Anyzz yg sms pepagi tadi nak red velvet cupcake, sib baik ada cream cheese lebih dalam ais box tu senang kerja akak kan... kalau tidak memang tak sempatlah nak menyiapkannya... harap sukalah ngan red velvet tu yea Anyzz..
 Red velvet cake dan Fruit Cocktail Cake (FCC) order dari Mazni, tq yea.. 

 Red Velvet Cupcake order dr Anyzz, tq dik..



 Ni pulak FCC versi red velvet...eeemmm meriah dengan buah kan...memang sedap makan tengahari tadi, maklum kek ni sejuk, cuaca kat luar pulak panas... memang nyaman... layannn jelahh..aaahh tambah lagilah lomak2 ni kihkihkih...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails