rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Thursday, February 16, 2012

Fruit Cocktail Cake (FCC)- TQ SHIDA


 Assalammualaikum dan berjumpa lagi di pagi Jumaat yg barakah... semoga sihat hendaknya... tapi akak sendiri tak berapa ok hari ni, malam tadi gastrik menyerang...pedih macam dihiris rasa perut ni, alhamdulillah bekalan ubat sentiasa ada tapi sempat gaklah bergulung2 sakit setengah jam huhu...
Anggap je sakit tu ujian....kalau tak sakit kita tak menghargai waktu sihat, semua benda nak dimakan... so sendiri mau ingatlah kihkih...(tuk diri sendiri ni, jangan ada yg terasa hati pulak)

 Ok jom layan pics fruit Cocktail Cake akak ni...baru lagi ni so fresh dannn sangat sedappp hehe puji kek sendiri...alhamdulillah kek ni sebiji En Suami bawa ke sekolah, kejap je dah habis dan satu lagi yg penuh dengan buah kat bawah ni di order oleh Shida my regular costumer yg sangat baik n sporting ni...terima kasih yea dik...nanti leh order lagi hehe...  Semua yg dah rasa kek ni komen sedap coz ada buah yg segar masam manis bila dimakan tu...kalau teringin tu cari akak yeaaa..kihkih..
Blueberry cheese tart dan fruit cocktail cake order by Shida, tq dik...


2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails