rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Tuesday, April 10, 2012

Kek Karemal..

 Assalammualaikum... alhamdulillah hari ni dapat gak mengadap lappy ni... jom layan pic yg sempat akak amik...biasanya karipap dan popialah yg tak sempat nak amik gambor..bila ada yg dtg membeli just amik dari ais box n bagi je... Minggu ni agak sibuk sikit, walaupun esok cuti sempena pertabalan Yang Dipertuan Agong...kerja macam akak ni mana ada cuti... kita tokey kita jugak kuli hehe.. Jom tgok apa yg akak buat... tu pic yg kat atas tu, Kek Karemal, esok2 bila free akak tepek resepinya yea... ni letih bebenor rasa.. memang sedap kek karemal ni bila mkn sejuk2... tapi manis lah kan, biasalah nama pun kek mestilah manis...
 Marble Cheese Brownies 300gm RM10
 Blueberry Cheese Tart 20pcs RM15.00
 Marble Cheese Brownies tuk Mr GB Nitar 1, Cikgu Rashidi...tq tuk isteri & anaknya yg meng'order'

 Cornflakes Meringue Cookies...

2 comments:

  1. As salam kaksu, busy sgt ye? Kek karamel tu idaman hati saya, bila nk cuba x tau lg.

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam try lah zana, tak susah sangat pun... cuma perlu kesaabaran sikit hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails