rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Saturday, April 21, 2012

Order Dari Selangor - TQ WAWA

 Assalammualaikum dan selamat malam minggu... sambil layan Mania kat tv 104 sambil tepek N3 order semalam... alhamdulillah semalam buatkan kek tuk best friend Nadiah, Nini..happy birthday yea Nini...
Satu lagi order kek coklat moist dan cream puff order dari jauh ni... Semenyih Selangor. Wawa yg order,  by FB dan fon lah, kita org bersembang... alhamdulillah semalam masa hantar kek ni di rumah emaknya di Nitar 2, terkejut dan happy sangatlah dia... tak sangka dapat kek di hari lahirnya yg pasti gembira becoz anak n cucu nun jauh yg mengirimnya.... akak pun ikut seronok hehe... so kalau ada yg teringin nak wat surprise tuk sesiapa je... carialah akak yea...sedia membantu hehe...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails