rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Thursday, April 5, 2012

Order dari teman2

 Assalammualaikum dan selamat malam, lama dah tak menghupdate blog... alhamdulillah agak bz sikit ngan order dari teman2... jom layan pics yea... akak na mengemas opis hehe... maklum opis kita main ngan tepung, gula, telur, butter dll kalau tak berkemas kang penuh semut pulak kihkih... maklumlah kita ni tokey, kita jugak tukang cuci, tukang hantar, tukang segala tukang lahhh hehe...
 Fruit tart order dari Kak Alwiyah, tq kak..
 Red velvet cupcake+coklat ganache dan fruit tat order dari Cik Misah, terima kasih cik...


 Cream puf order by Ina Saraswatie dok kat nitar tapi mengajar di SK Bandar Mersing, dah banyak kali jugak repeat order... tq dik..
 muffin coklat 800bj order dari Kak Zahariah tuk majlis perkahwinan anak bujangnya, siap packing, terima kasih kak...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails