rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Saturday, December 5, 2009

Ada petua gaout?? Kongsilah....

Selamat berhujung minggu semua..... mesti dah buat rancangan tuk anak2kan, maklumlah cuti sekolah mesti dia orang sibuk nak gi sanalah sinilah.... melanconglah dan macam2lah permintaan. Tapi cuaca pulak hujan je memanjang sekarang ni kan, dah seminggu tak nampak matahari kat sini, kain baju jangan cakaplah, punyalah banyak tak kering sampai terpaksa di iron....
Start malam tadi my hubby kena gaout, jalan dah tempang, so arini takleh nak gi jalan2. Kengkawan ada apa2 petua tuk orang gaout tak? Selain jaga makan maybe ada petua lain kongsilah ngan Su cian pulak cik abang tu jalan terincut2.

3 comments:

  1. kak su..cuba try tengok kt sini.. www.ajaib2u.blogspot.com , kita usaha..

    ReplyDelete
  2. salam ucu ana..laaa ciannye ucu kamal! tu laa punya isteri yg pandai masak nih mmg susah tau! ucu kalu masak yg sodaap2..sorok dari ucu kamal! hehe.. petua kita xde..ubat kita adaa..huhuu!

    ReplyDelete
  3. fmina08 tq, termos tu dah tengok, cuma lum try.

    Ina..Kat umah kena sorok dia pandai cari. Dah tu raya aritu melantak daging lembu, rusa, udang tak hingat gaout.... Amik ko hahaha....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails