rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Friday, December 18, 2009

Jalan2 d JB

Selamat menyambut maal hijrah semua... baru nak n3 pisc kami bermandi manda.... biasalah anak2 bila cuti sekolah mesti nak terjun kolam.... kali ni kami ke JB je, plan asal nak ke Kuantan coz kami dapat pekej cuti dari proton, tapi aritu sibuk2 banjir tunda tahun depan jelah... so cari punya cari hotel yg ada pool ini yg kami jumpa budget bebbb.... nak naik sekolah ni banyak menda nak dibeli hehehe.... Tmekasih banyak gak kat anak sedara ku Hatta n Eiba, diorang nilah informer kami... coz tempat ni (Cactus Inn) dekat ngan umah mereka.

Malam tu kami kumpul ramai2, Eiba n Hatta dtg berdua je anak2 mereka kat kampung, tengah mood honeymoon katanya kehkehkeh. Sepupu Su, Watie n Azhar ngan anak kembarnya pun dtg. Masa kuar makan ramai2 Azhar ni yg sponsornya.... mekasih manyak2. Tak ketinggalan gak Apon, Aida ngan anak2 pun ada meriah sungguh.... Kalau buat family day lagi tahun depan best gak, dapat kumpul sedara mara, moga2 lebih ramai dari tengah tahun aritu.....

Kat bawah ni layanlah pisc kami jalan2 lagi kat Danga Bay, Izz Thaqif punya request nak main2 kat fun fair. Rafie lak nak menembak..... hehehe pakai kamera bukan pistol ek jangan silap.....
Pastu kami gi Pasir Gudang umah Eiba.... makan sate lagi.... mekasihhh..... siap bekalkan bawa balik hotel. Tqvm semua meraikan kami sekeluarga..... Datanglah Mersing pulak yaaa! First pics ni tuk Hatta n Eiba....... happy selaluuuu muuuaaahhhh!























2 comments:

  1. Salam.. Seronoknya bercuti bersama2 keluarga tercinta.. Sempat jgk Kak Sue & family posing time berendam dlm swimming pool tu.. :D

    ReplyDelete
  2. Salam Nur, kehkeh tulah bila nampak pool semua terjun termasuk mak bapak hahaha...
    Nur pun g Desaru tu mesti best kan... maaf tanya Nur ni baru kawin ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails