rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, June 30, 2010

Puding Triffle lagiiii...

Salam jumpa lagi, moga semuanya sihat dan dapat melaksanakan tugas harian dengan mudah dan tenang. Sekarang ni agak bz sikit menyiapkan kerja2 jahit menjahit pulak, almaklumlah sebelum bulan puasa, semua bab2 menjahit ni kena siapkan..tu yang tak berapa sempat nak update blog hari2.
Semalam wat triffle, hb bawa ke sekolah ada jamuan sikit...alhamdulillah semua dah selesai dan dah habis punnn... jom layan pic yer...

5 comments:

  1. Salam Kak..bestnya kalo dpat 1 bekas puding tu..sibuk menjahit..ambik upah ke?kadang2 windu jgk kat akak bila x ada entri hehehehe..apa pun semoga jahitan akak dpt dilaksanakan dengan jayanya kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. salam k.su..
    waaa pandai masak, pandai menjahit! untung hubby akak tak perlu kuar duit nak upah orang...he he..
    sedap nampak trifle tu kak..kalau dapt yg sejuk2 ni best!

    ReplyDelete
  3. Salam Kaksu,
    Apa khabar kak...rindunya akak senyap kejap....uwaa bnyk puding tu, simpankan utk yatie 5 bekas ya....kecurnya kak...
    Lama yatie tak menjahit baju...nak tempah dngn akak jelah kali ni....

    ReplyDelete
  4. salam kak..
    terliur la tgk triffle akak tu..
    huhuhu, share la resepinyer kak... =)

    ReplyDelete
  5. salam jumaat yg mengdamaikan...akak org barub blh akak tau resepi triffle ni? kalau boleh la...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails