rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, June 2, 2010

Puding Triffle yang Sejukkkk Nyaman...

Salam dan selamat malam semua...semakin nak cuti sekolah semakin banyak kerja nak dibereskan.. hehe rezeki... ada yang nak biskut raya, macam dah nak raya pulak rasanya.. puasa pun lum lagi hehe... so watlah tat dan biskut cip coklat..
Hari ni pun rasa happy jer...nampak tak tengah senyum memanjang ni... tengahari tadi dah dapat confirm pakej percutian kami lulus...cuti free sape tak nak kan hehe...alhamdulillah..
Hari ni wat triffle lagi...buat sejukkan tekak.. kalau nak tengok resepi gi sini jerlah yek.. lebih fruit coktail tu makan ngan susu memang nyaman..

4 comments:

  1. aduhai....menggoda tekak la kak su...sedapnya.....

    ReplyDelete
  2. salam kak su...sikit desertnya..sodp ni makan tghari panas2..

    ReplyDelete
  3. Gambar je ke? adoi kering tekak dibuatnya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails