rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Friday, August 13, 2010

Salam ramadhan n rehat seketika

Salam ramadhan almubarak, semoga sihat selalu dan dapat meneruskan xtvt harian disamping berpuasa dan juga melakukan amalan2 sunat yang berlipatkali ganda ganjaranNya. Rasa2nya dalam bulan puasa ni masa untuk berblogging agak terbatas, nak berehat seketika nanti lepas raya sambung semula insyaAllah, so dikesempatan ini dengan setulus hati, Su memohon ampun dan maaf manalah tau ada keterlanjuran dalam menulis blog, harap tiada rasa marah dan iri hati maupun membenci, kita semua kawan tak mau lawan2 ok....

Kepada semua kawan2 dan pelanggan yang pernah order kuih, moga berpuas hati dan halalkan segalanya. InsyaAllaha kita jumpa lagi nanti...
Kalau ada yang berminat nak tengok2 biskut n kuih raya jom singgah umah kedai ku ini, call jer kalau berkenan yer hehe...sayang semuaaa....wassalam.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails