rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, August 8, 2010

Terima Kasih Zulaikha Razak USM KB

Salam sayang semua.... sabtu dan ahad yang bz...langsung tak jengah dapur kihkih...bukan bz buat kuih..bz jalan2 cari barang... hari ni just nak n3 order minggu lepas, bukan nak menunjuk2 just nak ucap terima kasih kat seorang adik yang masih study kat USM KB, coz sudi meng'order' mufin coklat tuk diberi kepada bekas guru2nya di SMSSI Mersing. Zulaikha Razak yang empunya diri...sebagai mengenang jasa gurunya, kebetulan ada sambutan ulangtahun sekolah itu yang ke7.
Terima kasih banyak Zulaikha Razak, semuanya dibuat online, dari jengah blog tgok pics mufin , bincang pasal order, sampailah ke payment... alhamdulillah semua berjalan lancar...moga lepas ni ada lagi rezeki...aminnnn...

1 comment:

  1. salam ziarah...
    tu skol lama yang saya ajar..skrg bertukar ke kuantan..pelajar ini pom saya kenal..ank murid..
    nmpk memang menarik kek tu..hihi..saye folow la..xtau pom mase dok mersing dlu psl blog ni..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails