rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Monday, August 2, 2010

Tetamu hujung minggu

Salam dan selamat berjumpa lagi...Sabtu dan Ahad lepas ramai yang datang ke rumah so layan pics jer lah yer...Biasalah bila ada tetamu mestilah acara wajib masak n makan2...Hari Sabtu anak sedara hb dari JB datang, nginap di Sri M'sia Mersing, apa lagi petang tu kami pun serang pool dia hehe...biasalah hobi bujang kecik ngan abahnya sama....swimming...
Hari ahad pulak pakcik dari Seri Medan, dan anak2nya dari JB datang beramai2...seronok bila dapat berkumpul sanak sedara ni, macam2 citer keluar hehe..
Terima kasih wat Apon n Aida yang sudi singgah. gitu jugak wat Wak Nordin n Wak Nab kesayanganku, dan anak2nya moga semua happy maklumlah dapat jalan2 di pantai Mersing. Pasni datanglah lagi boleh gi pulau pulak...
Oklah sampai jumpa lagi...wassalammm....



pantang ada peluang, mesti nak swimming, di Seri M'sia mersing bersama Apon, Aida n anak2


1 comment:

  1. Sedapnya kalau makan ramai-ramai macam tu kan. Berselera dan tambah berkali-kali.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails