rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Tuesday, October 12, 2010

Happy birthday Along!!


Salam berjumpa lagi, semoga semua sihat dimalam hari ni... hari ni 12 Oktober birthday putera sulungku Mohammad Akmal Rafie yang ke 17 tahun...aaahhh cepatnya masa berlalu dah ada anak bujang... Moga menjadi anak yang soleh, berjaya dunia dan akhirat insyaAllah.
Sempat wat kan kek coklat jer coz bujangku ni memang gila coklat, tapi jangan terkejut lak ada cream pink hehe...ini kes mama dia dah malas nak godeh cream lain, just guna wipp cream lebih wat kek tuk customer ptg tadi... tak patutkan, hehehe...
Oklah sampai jumpa lagiii...wassalammm

2 comments:

  1. Salam Kak Su,
    Happy Birthday To Mohammad Akmal Rafie, moga pnjng umur, sihat selalu, murah rezeki, menjadi anak yg soleh dan semoga berjaya di dunia dan di akhirat..Aminn.

    ReplyDelete
  2. wsalam yatie...terima kasih, mudah2an...itulah harapan kita pada anak2, semoga diperkenankanNya insyaAllah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails