rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Friday, January 21, 2011

Macam2 TART... baru tak rugi mencuba...

Salam jumpa lagi... hari ni agak letih...dari pagi dok kat dapur, sambil siapkan order cream puff, buatlah pulak shell tat... tergoda sungguh tengok cis tat kat umah Sweetie- Sweet Memory. Semalam cuti, pergi Kluang cari bahan2 kuih... maka berjaya jugak projek yang tertangguh ni... Terima kasih Sweetie banyak beri tunjuk ajar....memang sedap sangat shell tat ni...cuma nape entah Su buat rapuh sangat, silap sikit pecah... jom layan mata... macam2 versi ada kihkih...

versi egg tart...
blueberry cheese tart...aahhh sedapppnyaaa..

versi tat coklat, anak2 memang suka sangat...

3 comments:

  1. salam..
    kak su, ayu kan..sampai skrag duk tertanya,..kkak niaga kan>> di rumah atau ada amik kedai diantara felda nitar??

    bukan apa..nak merasa air tanganmu..
    sangat menyelerakan setiap hasil masakkanmu

    ReplyDelete
  2. salam su,,

    nampak sangat cantik dan sangat sedap

    ReplyDelete
  3. wsalam ayuuu...fuh begitu meng'ayat' hehe... thanks...tergoda ye.. akak jual kat rumah je, tak de kedai pun... singgahlah rumah akak, nanti akak buatkan hehe tapi call lah dulu...takut nanti cuma ada air kosong je kihkih...


    wsalam ibuintan... terima kasih, kalau tat tu memang sedap hehe puji kuih sendiri...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails