rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Tuesday, February 1, 2011

Chocolate chips muffins...


Salam dan selamat malam wat teman2 blog yang sudi singgah sini. Mudah2an hujan tidak mengundang banjir di tempat teman2... kalau itu sudah takdirNya, kita sebagai hambanya harap tabah dan sabar menghadapi segalanya... insyaAllah apa yang berlaku ada hikmahnya...

Jom tengok muffin yang Su buat hujan2 semalam... muffin ni senang nak buat kan... main godak ngan tangan je...tak yah guna mixer pun... Biasa buat tuk order, tapi bila buat tuk makan sendiri, makan masa panas2 memang sedap.....Su buat macam2 perisa baru meriah gitu.... sedap n gebu je mufin ni... Su guna resepi di blog Yatie Cooking... terima kasih Yatie sudi share resepi senang ni... kalau nak tgok resepi gi sini. Ok sampai jumpa lagi...jemputlah amik mufin tu ye...

muffin blueberry dan mufin oren
kat bawah ni mufin yang dah dipacking...

3 comments:

  1. assalam kak su...semoga terselaamt dlm banjir ye...hmm..sedap nengok muffin akak tu...nk 2 ketoi boleh?..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam..
    kak su.. nasib jambatan f sg sayong walau air naik sampai jalanraya..still kami leh lalu lagi..so senang nak beli barang keperluan..

    psst" kalau ayu still duk tenggaroh. kalau ada majlis sure ayu dh tempah kak sue...
    tergoda dan terliur u....

    ReplyDelete
  3. wsalam nieza, alhamdulillah kat mersing tak banjir...cuma ada jalan yg tak boleh lalu je... mailah dtg amik mufin ni, 2 ketoi cukup ke amiklah lebih2 hehe...

    wsalam ayu...alhamdulillah masih boleh teruskan biz macam biasa ye....hujan2 ni mesti lg ramai pelanggan kan... hehe pandai mufin tu menggoda kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails