rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, May 8, 2011

Selamat Hari Ibu....makan2 lagi!!

Assalammualaikummmm.... selamat hari ibu wat semua ibu2 terutama emakku Aminah binti Sohod. Lama tak mengupdate blog coz tak ke dapur disebabkan masalah jari berdarahhh... nasib tak berapa baik pagi Selasa lepas, bila tiba2 tingkap sliding yg saya buka pagi tu jatuh dan terkena sedikit di jari manis...fuhhh sakit sehhh.. alhamdulillah sekarang dah semakin ok...
6 May lepas birthday Mr. HB tersayang, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, jodoh dan kebahagian kita kekal hingga ke akhir hayat insyaAllah.
Hari ni kami sama2 celebrate hari ibu dan birthday Mr HB... try masak nasi mandhi, xtualy HB yg teringin nak masak, lagi semalam dia dah mencari resepi... saya memantau dan membantu je hehe maklumlah jari masih berbalut... chef utamanya Mr HB thanks sayang....
Ok jom layan pics dulu....resepi menyusul nanti, letih n mengantukk...
Nasi Arab atau nasi mandhi...

Blanded orange cake (Hb tak minat kek krim so simple kan kek ni) n present dari anak2...

Inilah jariku yang berdarahhh... pic blur maklumlah nset murah kihkih...

1 comment:

  1. kak su
    selamat HARI IBU

    aduh.. besar juga luka kak sue
    mujur hubby dan anak2 kak pandai masak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails