rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, May 29, 2011

XTVT hujung minggu - Selamat Pengantin Baru Eida dan Khir

Assalammualaikummmm.... pekabor semua? Selamat bercuti tuk Mr HB, Angah dan Adik juga kepada semua cikgu2... tapi biasalah cuti sekolah nama je... kerja tetap kena buat... kelas tambahan, menanda kertas pereksa budak2...ceh macam cikgulah pulak saya ni kan hehe...
Biasalah bila hujung minggu, bz sikit ngan order dari teman2. Sabtu dan Ahad sibuk rewang pengantin anak jiran - Eida yang cute sangat.. Selamat pengantin baru wat Eida dan Khir. Oklah jom layan pics yang sempat saya snap...
coklat cupcake + cream cheese dan coklat cupcake wif coklat ganache n coklat rice untuk Eida
Carrot cake wif cream cheese dan mufin coklat + coklat ganche+ coklat rice, order by En Norman dari Nilai, mereka sekeluarga bercuti di Mersing... moga berpuas hati dan terima kasih.
Mufin coklat kukus order by Ustaz Ruzlan dan Cikgu Zahabiah. Kek coklat kukus order by Cikgu Faridah. Terima kasih semua....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails