rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Saturday, November 12, 2011

Dadar Gulung cute...

 
 Assalammualaikum dan jumpa lagi... tengahari tadi hantar order tuk Anes di Mersing,selepas itu ke majlis perkahwinan anak Cikgu Azhar Ramli dan Eha iaitu Mas dan Jimai. Memang meriah majlisnya....yang best akak makan laksa Johor....maklum sekarang ni kalau makan nasi minyak mesti senoning sikit...tu yg bila pegi majlis just carik nasi putih je... Semoga Mas dan Jimai bahagia hingga akhir hayat insyaAllah...

 Petang tadi merajinkan diri membuat dadar gulung tapi wat kaler2 sikit... maklumlah minggu ni byk pulak order apam polkadot... tu yg dadar gulung wat fancy sikit hehe...comel pulak...
 Karipap pusar inti sardin dan apam polkadot ni di order oleh Anes yang comel dan cute... xtly repeat order dari Anes ni... terima kasih coz suka kuih yg akak buat... pasnih order lah lagi hehe...


4 comments:

  1. cantiknya dadar ksu ni.. sayang pulak rasa nk mkn..

    ReplyDelete
  2. cantik dan comel2 kuih2 ni, jauhnya nak order.

    ReplyDelete
  3. cg zana... itulah jugak yg anak su cakap hehe...tapi pastu makan gak..

    terima kasih CekWa...

    ReplyDelete
  4. Salam.. Wah sangat menarik.. Kak Su kreatif la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails