rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Thursday, November 10, 2011

Terima kasih meng'order'

 Assalammualaikum dan selamat petang semua... N3 order dari teman dan kenalan jauh.. terima kasih semua dan semoga berpuashati hendaknya.... Crem puff ni di order oleh Kak Salina terima kasih kak...kirim salam ke anak akak, Athirah yg suka makan cream puff ni yea...

 Apam polkadot ni order dari Fiza di Putrajaya, tapi bukan akak hantar ke sana yea, just hantar ke kampungnya di Endau...
  ni pulak try buat angry bird yg fofular tu...tapi hodohnya akak buat kan hehe....
 Bersama apam polkadot Fiza juga order red velvet cake and blueberry cheese cake ni... terima kasih banyak yea Fiza....


 Kek asam manis kukus dan apam gula hangus di order Norra dari KL, just calling2 jer ni... akak hantar ke penerimanya pun terperanjat coz suprise tuk bakal mak mertua lah katakan... terima kasih Norra moga cepat naik pelamin...

 Kek span wif whipping cream tuk mak angkat mr hubby.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails