rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Saturday, January 21, 2012

Apam polkadottt..alhamdulillah siap!!!

 Assalammualaikum dan selamat bercuti sempena Tahun baru cina, sekolah cuti seminggu...syokkk leh rehat sambil wat order jugak...so kalau ada yg teringin nak meng'order' calling2 k...
N3 hari ni projek semalam...alhamdulillah dapat jugak menyiapkan 1600 biji apam polkadot yg comel2 ni..dan siap packing lagi... terima kasih tak terhingga wat anak daraku Nadia yg membuat dot2 atas apam tu dan jugak wat angry bird jugak. Juga tak lupa wat En Suami dan bujangku Akmal Rafie, emak dan abah dan si kecik yg dah bulatt Thaqif... semua menolong packing apam tu... Sayang semua...apa yang penting!!! kerjasama...
 Angry bird hasil tangan Nadia... pasnih leh amik alih tugas mama yea... cerewet sikit lukis2 ni kan...mama kena carik cermin mata dulu hehe...
 Apam polkadot di order oleh Najihah Hashim sempena majlis perkahwinannya 22/1/12, majlis nikah harini 21/1/12..cantik nombor patutlah ramai tul pengantin hari ni... terima kasih yea dik, moga kekal bahagia sepanjang hayat insyaAllah...
 Apam polkadot tema pink dan purpe di order oleh anak jiranku Yana, terima kasih yea dik, moga bahagia aminnn....
 Apam polkadot order by Nahijah tuk dibawa balik bercuti ke Trengganu...tq dik

 Apam polkadot yg siap di packing dan di hantar ke Seri Pantai Mersing, terima kasih Najihah hashim...

2 comments:

  1. sangat comel. mesti rasanya juga sedap. selamat maju jya puan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails