rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, January 27, 2010

Roti sosej lagiiii.....

Salam petang Rabu wat sesiapa yang sudi berkunjung ke blog Su ni... terima kasih bebanyak yeaa moga kita boleh terus bersahabat dan bertukar cerita ceriti di alam maya ni... Arini nak n3 hasil kerja anak dara Su yang comelll gebuu, si Nadia tulahhh... Nak bawa bekal ke sekolah agama, pas makan tengah hari tadi terus dia suruh Su guide camner nak buat. Coz arini dia dah berjanji ngan kawan2nya nak bawa bekal. Wat pun simple je....
Roti gardenia beberapa keping... suka hatilah nak wat berapa banyak...
sosej dan sayur campur direbus sekejap. Pastu sosej tu potonglah ikut suka. Sayur campur tu gaul ngan mayonis.
Cara nak buat senang je... amik roti, sapu je ngan sos spegeti kimball so ada rasa cam piza sikit hehe.. pastu tabur sayur, susunlah sosej. Tambah sos cili dan cheese. Mayonis kehabisan stok lah pulak kalau letak lagi sedap kan. Dah siap semua blehlah di bakar 10 ke 15 mnt je... Nadia kata dia tak nak letak cheese banyak2 coz dia nak diet kihkih... ialah tuuuu....
Bagus gak dia dah siapkan menu tuk minum petang ni, so mama dia tinggal buat air panas je... pastu leh lah mengadap laptop ni jalan2 cari respi kat umah kengkawan.... oklah layan je pics kat bawah ni yeaaa... inilah usaha anak dara kuuuuu.... salammmm....





4 comments:

  1. bagusnya anak dara kaksu, nak juga dia buat sendiri bekal untuk ke kelas agama. nampak macam pizza segera yang kakchik selalu buat kalau nak cepat hehe. yang penting nampak menarik, dimakan sedap, kan kak?

    ReplyDelete
  2. rajin anak lale k.su...
    boley buat jual kt kwn2 tu...ekekee

    ReplyDelete
  3. kakchik...biasalah budak2 time rajin dia buat, kalau idak mintak duit jer lah nak belanja kat kantin..

    ReplyDelete
  4. some1... sorry akak tak tau nama, gi blog tak jumpa shout box, selalu gak jengah dan klik2... anak akak tu ikut mood dia, time rajin buat bila tak tu... buat air pun malas...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails