rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Saturday, May 8, 2010

Celebrate Birthday HB

Salam dan selamat berhujung minggu. Selamat menyambut hari ibu tuk semua ibu2, moga sihat semuanya, aahhh lamanya tak kemas umah ni..bz sikit kihkih bz ber fb... ni baru nak n3 xtvt Jumaat malam hari tu, Su dan Ramidah plan wat surprise dinner tuk hb kami, coz bdy nya beza dua hari jer( Faizal 4Mei, HB pulak 6Mei) Dah plan lama dan deorang tak tau pun..malam tu paksa jer hb gi Mersing walaupun kaki dia bengkak sikit(gout).
Alhamdulillah semua berjalan lancar cuma malam tu, tak berapa best kat cafe ni, lambat tul serve makanan, biasa ok malam ni wat hal fuhhh hampehh betull..Su wat kek span wif wipping cream, tapi kek span tu tak berapa menjadi pulak, agak keras sikit, sorry ye bang..kihkih..yang penting ada kek dan lilin nak ditiup hahaha...dah tua pun nak tiup lilin, saje suka2..yang pastinya we all happy malam tu, tul tak Amy??

HB n Faizal sedang memotong kek..semoga panjang umur
gather2 ngan Ramidah dan Faizal

2 comments:

  1. HAPPY BELATED BIRTHDAY UNTUK SUAMI KAKSU!
    Kali pertama boleh tengok kaksu dengan lebih jelas, kaksu lawa.
    Semakin berumur, kalau diraikan oleh isteri insyaallah makin erat kasih sayang, tak gitu kaksu?

    SELAMAT HARI IBU KAKSU.
    Kakchik hadiahkan Prudential satu.

    ReplyDelete
  2. salam kakchik, terima kasih atas ucapan itu, akak biasa2 jer..akak pun harap ikatan ini berkekalan insyaAllah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails