rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, May 2, 2010

Award dari Yatie lagi!!!

Award ni dah tertunggak beberapa hari... di kirim oleh sahabat maya baru dikenali tapi mesra dan rasa macam dah lama kenal iaitu Noorhayati Ramlan atau nama glamernya Yatie US. Thanks yatie...moga persahabatan ini berkekalan bukan jer di blog dan fb tapi bila balik Johor nanti yer...


1) Siapakah kawan baik anda?
-Ramai kawan baik, tapi yang paling baik dan akrab walau dah terpisah ialah Nora yang berada di Endau.

2) 3 kenangan manis & 3 kenangan pahit
-KENANGAN MANIS
- Kami sama2 punya 3 orang anak, anak ke2 dan ke3 sama umur.
- Bukan kami beredua jer yang akrab, tapi suami pun sama akrab..seronok bila jumpa.
- Yang tak disangka kami boleh order kereta sama jenis dan colour, memang tak rancang bila kereta sampai (keta kami cepat sebulan) semua sama cuma flat jer lain. fuhh macam sehati pulak hehe...

-KENANGAN PAHIT
- Berpisah kerana dia berpindah ke Endau



3) Kalau anda hanya diberi 1 minit untuk bersama kawan anda,
apakah yang anda akan katakan padanya??
- Rindunya...bila kita nak jumpa lagi lepas ni..

4) Tag 3 rakan anda yang anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger
- Kak anis
- Izzah Daut/Izzah Muffin
- E-na Zarina/E-na Japan

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails