rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Tuesday, May 4, 2010

Sweet Award dari Lieya

Salam jumpa lagi...dah beberapa hari award cantik ni tersimpan, hehe lupa nak n3 sorry sesangat yer mamamya /lieya.. cantik tul apron pink ni terima kasih banyak2 ye lieya...sayang pulak nak guna, biar akak gantung jerlah kat dapur tu..kihkih..akak ni pun bukan pandai sangat memasak cuma suka mencuba, dan yang bagusnya berblog ni resepi kebanyakkannya telah diuji didapur2 chef blogger lain...confirm jadi punya hehe...
dah dapat award ni ada tugas rupanya...tak pelah akak jawab jelah apa yang ditanya..
3 jenis lauk pauk yang suka dimasak

i - masak lemak cili api
ii - tomyam
iii - ayam masak merah/tomato

3 jenis pencuci mulut yang paling best pernah buat

i - aiskrim wat sendiri
ii - puding trifle
iii - puding kuah wif fruit coktail

3 jenis biskut kegemaran time raya

i - cip coklat
ii - almond london
iii - snow oat

Bagi Award ni pada 3 orang rakan anda yg juga rajin memasak

Kak anis
Wanieyra
Mamasyipah

1 comment:

  1. salam kak su...hehehe...dah ambik apron ea..nampak gaya kene semakin rajin lah ke dapur yerk...masak yg sedap2 tau nnti blh share resepi dgn lieya...maklum lah "saya budak baru belajar...." :) apron tu jgn lah gantung jer...kene masuk frame tuh...baru tahan lama...ekekeke...(gurau jer.... :D)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails