rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Thursday, February 11, 2010

Minum petang jom, ada roti sardin ni...

Salam.... selamat bertemu di hari Jumaat peghulu segala hari, semoga mendapat keberkhatanNya. Yeeessss esok dah start cuti lagi selama seminggu... aahhh bestnya, lepas subuh tak yahlah kelangkabut kat dapur... leh berguling-guling atas tilam bermalas-malas hehe. Tak pun leh lah berjogging keliling kampung... tapi Su ni malas nak kuar rumah pepagi just jogging atas tradmill jer lahhh. Pagi tadi lepas menyiapkan order mufin sempatlah menggulung roti sardin jer, coz dah lepak hehehe. Izz Thaqif bila balik sekolah agama (kul 3.30ptg) mesti tanya mama masak apa, so senang tinggal goreng je. Tapi dia tak makan sardin so isi telur hancur tuk dia. Tu air yang ber'ais' tu dia punyalah... yang belum minum petang tu amiklah yer sorang satu roti tu jangan rebut-rebut kihkih.... salam sayang semuaa... Gong Xi Fatt Choy.. dah wat kuih raya???

Xtvt pagi tadi ni, menyiapkan mufin lagi,hari ni kan last sekolah so ada yang nak dibawa balik ke kampung. Yang dalam mangkuk kecik2 tu order dari Cikgu Saiful tuk majlis yassin di rumahnya. Terima kasih banyaklah wat Cikgu Zaidi dan Cikgu Saiful yer... senang2 orderlah lagik hehehe

3 comments:

  1. salam Jumaat kaksu. bau roti sardin dgn cuppies coklat tu sungguh harum menggoda. sebab tu lah kakchik datang ni. Bismillah...

    ReplyDelete
  2. sedapppppppnya.......tengok cup cake tu.....

    ReplyDelete
  3. Wsalam kakchik, amiklah menu ringkas jer...

    mama miraki, salam kenal tengok dah sedap kalau makan lagi sedap hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails