rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, February 10, 2010

Puding kopi

Selamat bertemu kembali ibuk2 dan temen2 di alam siber sekalian kihkih, side effect tengok sinetron Tasbih Cinta kat TV3 lah ni. Ikut sempat jer tengok citer tu, tau2 jelah citer indon ni makan berbulan-bulan nak habis. Citer ni pun rasanya sejak bulan 12 aritu dah ada kat TV3 tu kann. Sihat semuanya, mesti dah makan malam kan... Hari ni Su buat menu ringkas jer, just nasi goreng ayam, request Izz Thaqif... dengan arahan jangan letak sayur lagi.... ahhh budak ni payah no nak makan sayur... Tadi buat puding kopi, tapi guna serbuk agar-agar segera jer... kes malas nak mengodeh lama2 kat dapur, pastu curah sikit sos cekelat. Rasanya ok gak, asalkan sejuk jer lalu kat tekak sedaplah tu... Oklah layan jelah pics ni yer, resepi tak yah tepeklah, benda biasa2 ni semua dah biasa buat kan..... Selamat malam semua...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails