rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, April 24, 2011

Segmen Jom Berkenalan

SEGMEN JOM BERKENALAN



Assalamualaikum dan bertemu kembali... hari ni Su nak lunaskan hutang yang Su janji ngan Saza Haiza - Resepi & Petua, dah beberapa hari Su peram hehe...sorry baru ada kesempatan nak berkenalan lebih rapat lagi... harap berpuas hati ngan jawapan ringkas Su ni ye Saza Haiza.


Apakah status anda?
Saya suri rumah sepenuh masa, isteri kepada Cikgu Kamal.


Ceritakan tentang diri anda?

Nama sebenar saya Suhana, sama ngan nama kat FB dan kat blog saya guna kaksu72, coz ramai sangat yang bernama Su, tu yang tambah tahun lahir.

Cerita Tentang Blog Anda
Saya buat blog ini suka-suka jew.
Mulanya tak berminat dan tak pandai, tapi suami saya yang galakkan. Katanya boleh promote kuih2 yang saya buat. Cuti sekolah hujung tahun 2009 saya mula belajar mengupdate blog, dan start bulan Januari2010 saya mula update blog sendiri. Anak bujang saya Akmal Rafie juga banyak membantu terutama bab mengambil gambar.

Apa pandangan anda tentangn dunia blog?
Pada pandangan saya, melalui blog kita dapat berkongsi maklumat dan dapat bertukar-tukar pendapat serta yang bestnya boleh mencuba macam2 resepi yang kawan2 blog lain dah try n bagi pendapat macam mana nak buat..

Nasihat anda pada rakan-rakan yang baru nak buat blog
Saya ni tak pandai nak bagi nasihat .Rasanya ramai yang pandai buat blog dan masing-masing ada keistimewaannya yang tersendiri...

Nyatakan keunikkan yang ada pada blog anda?
Saya rasa blog ni biasa2 je....

Sampai bile hendak menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Soalan ni saya tak boleh nak jawab sebab saya tak tahu.... selagi daya saya akan terus menulis blog insyaAllah...

Tag rakan2 yang anda nak kenal sangat.
Rasanya ni yang paling susah, maklumlah kawan2 mesti sibuk harap kalau ada yang sudi nak buat tag ni saya dahulukan terima kasih...

2 comments:

  1. Thanks Su, sb sudi joint segmen & sanggup luangkan masa utk jwb soalan2 tu.Nmpknya su lbh muda 3 thn dr saya.Jadi kena panggil adk su lh....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails