rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Sunday, April 24, 2011

XTVT hujung minggu di KFC Mersing...

Assalammualaikum dan selamat tengahari...harap semua dah kenyang lepas lunch kan...dan tahan2 sikit mata tu jangan terus terlelap pulak bila dah kenyang hehe...
N3 hari ni adalah xtvt semalam (Ahad) di KFC Mersing, anak bujangku Akmal Rafie membelikan adiknya Izz Thaqif tiket Chicky & Friends Fun Zone di KFC untuk mengikuti acara2 yg bakal dijalankan hari Ahad. So pagi Ahad kami berada di KFC sampailah tengahari...kira rabak jugaklah poket.... bekpes dan makan tengahari di KFC hehe....
Tapi yang penting memang best dan happening weeeiii... budak2 memang suka sangat, banyak xtvt dan yang best deorang boleh peluk chicky dan yg lain2 tu.... hadiah pun banyak...kalau nasib baik dapatlah hehe...

3 comments:

  1. wahh... kepci pun ada wat karnival gak ek.. tun br try chicken chop yg baru tu.. hihi

    ReplyDelete
  2. selamat malam kak su..
    lama ayu tak singgah, ingat lagi ttg kes virus malware,,, ayu mohon maaf yer

    PS; kak, di KFC mersing, alamat yang sama atau bangunan dah berpindah?? sangat2 lain..

    ReplyDelete
  3. tun...haah memang best gila...budak2 memang suka sangat... apa je yg kuar kat KFC tu anak2 mesti nak try...

    ayu...tu KFC baru, belakang sikit dari KFC lama dekat ngan sungai... mesti lama tak dtg mersing ni kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails