rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Tuesday, April 5, 2011

Roti Jala Kari Ikan

Assalammualaikum dan selamat petang semua, mesti dah selesai minum petang kan... dan sekarang lepak2 depan umah sambil gosip2 ngan jiran2 hehe...
Tengahari tadi masak kari kepala ikan, bila ada kari ni Izz Thaqif mesti request roti jala lah... dan yg paling handal menjala kat umah ni mestilah Abah Izz Thaqif, hehe my hubby... Jom makan roti jala...kiranya ni siaran ulangan so kalau nak tgok resepi gi sini ok...

4 comments:

  1. meleleh tengok roti jala tu..nak sikit..

    ReplyDelete
  2. baru je buat hari tu sebab mkn kat kedai tak best..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Su, lama x nampak....sedapnya roti jala...mmg pun, makan dgn kari ikan pun best kan..hehehe

    ReplyDelete
  4. cikyan...kesiannya, mailah dtg umah akak hehe...

    zanafahmi, memang puas hatikan bila buat sendiri, makan pun boleh sampai kenyang...

    waalaikumsalam kak ummi... betullah, selalu makan ngan kari ayam n daging, sesekali try ngan kari ikan pun sedap gak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails