rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Wednesday, April 21, 2010

Award bunga2 dari E-na


Salam jumpa lagi... baru balik dari Jepun ni....lambat sikit E-na, flight delay cuaca buruk wakaka.. tapi dapat gak ngangkut award yang cantik berbunga ni, terima kasih E-na moga persahabatan maya kita berpanjangan.... ooo itu tarikh tunang yer... akak pun tak pernah terfikir nak sambut hari tunang, tapi sib baik tarikh tunang tu sama tarikh lahir anak sulung so tiap tahun dirai jugaklah tarikh 12 oktober...akak tunang 1990 anak akak lahir 1993...fuhhhh lama dah berlalu rupanya...rasa macam baru lah kihkih...

2 comments:

  1. Salam kak su..
    E-na ni date kami couple pun celebrate kak..hehe klako kan!
    ooo rezki tu date tunang sama ngan birthdy anak...nway kak tq sudi terima Award dari Lovely Kitcen, riang rasa hati kwn2 sudi amik award ni....akak x terlambat lah mmg E-na pun lumhabis lg anto kad undangan ni, projek ni berlangsung hingga 30 april ni...he he.. thanks again kak!

    ReplyDelete
  2. wsalam E-na.. akak lagi suka ada kawan yang sudi bagi award camni...mengeratkan persahabatan, walau tak pernah jumpa kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails